Команда сім’ї ресторанів «Лейбова Гора» провела незабутні вихідні – обравши сплав по Дністру від української туристичної компанії «Копас-тур».
День був насиченим - завдяки повноводному Дністру вдалося пройти дводенний маршрут за один день, здійнятися на гору «Баба» та своїми очима побачити водоспад «Дівочі сльози».
Обід, який приготували власноруч поварі від УТК «Копас-тур» проходив на середині шляху, фірмову грибну юшку та банош викликав захоплення навіть у шеф-кухаря та фіналіста всеукраїнського телевізійного конкурсу “Пекельна кухня” Дарвіна Седеньо.
Дружній колектив був неймовірно задоволений і отримав гору емоцій, які запам’ятаються надовго.
Коментарі
Grybna ushka byla neymivirno smachna, a banush z shkvarkamy prosto bomba !!!!!!
13.08.18 | Відповісти