Команда сім’ї ресторанів «Лейбова Гора» провела незабутні вихідні – обравши сплав по Дністру від української туристичної компанії «Копас-тур».

День був насиченим - завдяки повноводному Дністру вдалося пройти дводенний маршрут за один день, здійнятися на гору «Баба» та своїми очима побачити водоспад «Дівочі сльози».

Обід, який приготували власноруч поварі від  УТК «Копас-тур»  проходив на середині шляху, фірмову грибну юшку та банош викликав захоплення навіть у шеф-кухаря та фіналіста всеукраїнського телевізійного конкурсу “Пекельна кухня” Дарвіна Седеньо.

Дружній колектив був неймовірно задоволений і отримав гору емоцій, які запам’ятаються надовго.

Фото ТУТ!

Володимир Неживело

Хочете отримувати актуальні туристичні новини в месенджер?
Підписуйтеся на наш канал Telegram або Viber!

Коментарі

Darwin Cedeno

Grybna ushka byla neymivirno smachna, a banush z shkvarkamy prosto bomba !!!!!!

13.08.18 | Відповісти

Залишити коментар

Код