Управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій облдержадміністрації спільно з громадською спілкою «Карпатський смак» запрошують суб’єктів туристичної діяльності, представників неприбуткових громадських організацій сфери туризму на засідання круглого столу «Гастрономічний туризм на Івано-Франківщині: маркетинг територій через регіональні продукти харчування».

Захід покликаний обговорити ідею виробництва, просування регіональних продуктів та їх ролі у маркетингу території, сформувати потенційний список місцевих продуктів, що мають підвищений попит у туристів та є такими, що формують імідж території, активізувати розробку трансрегіонального маршруту гастрономічного туризму «Смак Українських Карпат», долучивши до нього прикарпатських виробників.

Довідково

Громадська спілка «Карпатський смак» на території 4-х областей України (Прикарпаття, Закарпаття, Буковина та Львівщина) разом з виробниками продуктів харчування та фахівцями з туристичного супроводу, туроператорами працює над розробкою туристичного маршруту «Смак українських Карпат», який покликаний показати автентичність, оригінальність та унікальність та колорит Карпат, а також підкреслити еталон смаку натуральних продуктів харчування.

На першому етапі, туристичний маршрут «Смак Українських Карпат» включатиме виробників, які вже можуть надати послуги з дегустації продукції, безпосередньо на підприємстві, фермі, або у спеціально облаштованому «дегустаційному залі», з числа членів спілки «Карпатський смак».

На другому етапі, туристичний маршрут «Смак Українських Карпат» включатиме заклади громадського харчування, що пропонують меню з використанням регіональних продуктів, у стравах традиційної кухні з Карпат.

Захід відбудеться 2 березня 2018 року за адресою: Обласний центр розвитку туризму, м. Івано-Франківськ, вул. Галицька, 67 (2 поверх). Початок об 11:00.

Хочете отримувати актуальні туристичні новини в месенджер?
Підписуйтеся на наш канал Telegram або Viber!

Коментарі

Залишити коментар

Код