Нанизуємо м'ясо на шампур і на мангал.
Мені пощастило, що по сусідству з шашликом на мангалі готувалася дивовижна шурпа з баранини з якої було люб'язно запозичено пару літрів бульйону, яким ваш покірний слуга і поливав шашлик під час приготування.
Ну ось 15-20 хвилин і наш ароматний і соковитий шашлик з баранини по-домашньому рецепту готовий.
Ну а хто уважно спостерігав, за процесом приготування шашлику, той напевно запитає, а що стало з цибулею, яку ми у великій кількості з петрушкою нарубали і в якому маринували м'ясо. Ну тут все просто. Беремо відповідну сковорідку. Занурюємо туди всю цибулю, прямо з соком і відправляємо на вогонь. Потім підсмажена цибуля дуже непогано може поєднуватися з приготованим шашликом.
Ну ось приблизно так це виглядало у нас.
Ну все ніби. Шашлик поїли, аж за вухами лящало, навіть шампури пооблизували прямо до блиску, що і мити напевно не варто.
Приємного апетиту і приємних осінніх пікніків.
Ну а якщо цей рецепт Вам не припав до душі то в моїй книзі рецептів шашлику знайдете добру дюжину рецептів і корисних порад.
Автор: Олександр
Коментарі